avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice inregistreare oferta licitatie privati
Discuție deschisă în Achiziţii publice

inregistreare oferta licitatie privati

in cazul unei licitatii de utilaje la beneficiari privati, cand se inregistreaza in registrul de intrare-iesire ofertele de la furnizori ? ex: pe cererea de oferta scrie ca data limita de depunere a ofertei este 22.06.2011 ora 14 , adjudecarea ofertei castigatoare 23.06.2011 ora 12. Ofertele vin in 17, 19, 20 iunie. Se vor inregistra in 23 cand se deschid plicurile si are loc adjudecarea ofertei castigatoare ? Sau se inregistreaza pe masura ce ajung (cu riscul ca se vor vedea preturile si se poate anunta furnizorul preferat sa oferteze sub aceste preturi)? Sau se inregistreaza plicurile in 17, 19, 20 si ulterior se da numere de inregistrare si la oferte?

Alte discuții în legătură

Licitatie deschisa dar .....fara sa vezi ofertele celorlalti annic annic Am participat la o licitatie publica deschisa cu plicuri inchise de atribuirea serviciului de transport local, unde comisia de evaluare nu ne-a permis prezenta ... (vezi toată discuția)
Faza finala de licitatie electronica monyy33 monyy33 O ac organizeaza o procedura ca faza finala de licitatie electronica cu o singura runda, unde participa 2 ofertanti.La sf rundei oferta x este clasata pe ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica in seap Grigore Carmen Grigore Carmen Ce se intampla daca, in cazul unei licitatii electronice in SEAP, doua firme oferteaza acelasi pret ca fiind cel mai scazut? Care sunt pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)