avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul salarii

Ma poate ajuta cineva cu un program de calculat salarii care sa fie si pt ore suplimentare?Firma plateste orele suplimentare cu 175% .
Cel mai recent răspuns: adelinab , utilizator 23:24, 30 Iunie 2011
adelinab a scris:

Ma poate ajuta cineva cu un program de calculat salarii care sa fie si pt ore suplimentare?Firma plateste orele suplimentare cu 175% .


Compensarea muncii suplimentare prestata in zilele de sarbatoare legala, cand salariatilor nu li se acorda zile libere , se face prin acordarea unui spor la salariu ce nu poate fi mai mic de 100% !!!!
era vorba de zilele de deplasare a salariatilor.se intampla ca intr-o luna,un angajat sa fie in deplasare 5 zile ,pe fiecare zi fiind pontat 12 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare Szegedi07 Szegedi07 Buna ziua, Intrebarea mea este legata de urmatoarea: \" Ca recompensare a muncii suplimentare, conform Codului muncii, aceasta se face în două ... (vezi toată discuția)
Spor de 100% alexandra24 alexandra24 Buna ziua,daca CCMN nu este in vigoare si cum acesta prevedea ca trebuie sa acordam un spor de 100% pt munca in zilele libere si zilele de sarbatoare legale ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cum trebuie platit corect un angajat sofer de camion,curse ... Rayonsil Rayonsil Buna seara, Cum trebuie platit corect un angajat sofer de camion,curse internationale.Normal are salar+diurna.Uneori lucreaza 40re/zi,alta data 12ore/zi si ... (vezi toată discuția)