avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa raspuns cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa raspuns cerere

buna seara,
in data de 27.05.2011 am depus o cerere la secretariatul scolii unde lucrez cu privire la incadrarea claselor pentru anul scolar viitor. as dori sa aflu care sunt pasii de urmat avand in vedere faptul ca pana acum nu mi s-a dat niciun raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 1 Iulie 2011
Puteti sa va adresati fie Inspectoratului Scolar de care apartineti , fie Ministerului Educatiei - Directiei Jurifice si de Control .
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor necalificat ???? melania_ioana melania_ioana Buna ziua! Sunt angajat la o scoala de arte si meserii - specializarea silvicultura ca maistru practica. Pana in luna decembrie 2009 am fost platit calificat - ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt cadru didactic si in perioada 12-29.04.2021 ... viochi viochi Buna ziua ! Sunt cadru didactic si in perioada 12-29.04.2021 mi s-a cerut, in data de 01.04.2021, modificarea cererii de concediu de odihna aferente anului ... (vezi toată discuția)
Profesor sancționat disciplinar. mă puteți ajuta să stabilesc legalitatea deciziei consiliului de administrație? ana_maria_ ana_maria_ Sunt profesor la o scoala si am primit in consiliul de administratie o decizie prin care sunt sanctionata disciplinar si care imi afecteaza intr un mod negativ ... (vezi toată discuția)