avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... orele suplimentare si orle de sarbatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

orele suplimentare si orle de sarbatori

Am si eu o nelamurire?
In luna iunie 2011 am lucrat 15 ture a cate 12 ore,specific ca am lucrat si pe 12 si 13 iunie care din cate am aflat sunt zile sarbatoare adik sunt platite dublu.1)As dori sa stiu daca pe 13 mi se acorda liber platit ca din cate am citit asa se pare ca am acest drept? 2)Mi s-a spus ca nu-mi ies orele de baza dat fiind faptul ca sistemul(pontatorul)i-a sarbatorile separat iar la ore normale nu-mi apre nimik si din aceasta cauza ies cu -24ore e normal asa ceva?3)ca sa reduca din cele -24ore mi-a bagat liberul platit si asa am iesit la -12ore cea mai mare aberatie dupa parerea mea asa mi-au luat si liberul platit si orele aferente acelui liber platit adik isi bat joc de mine.E normal asa ceva?Daca nu unde ma pot adresa ca sunt hotarat sa merg mai departe?4)

Alte discuții în legătură

Bună seara, am o nelămurire ce ține de norma de lucru. zilele ... AlexEsanu AlexEsanu Bună seara, Am o nelămurire ce ține de norma de lucru. Zilele de sărbătoare legală se scot din norma lunară de lucru? Adik eu dacă muncesc într-o zi ... (vezi toată discuția)
Calcul ore suplimentare corect? gabimovi gabimovi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca logica mea de a calcula salariul unui angajat este corect. o persoana ce lucreaza 12-24-12-48 a lucrat luna acesta ... (vezi toată discuția)
Se poate să primesc banii pe turele de noapte și pe sărbătorile legale în care am lucrat dacă patronul m-a dat afară? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua. Am și eu o mare problemă. Luna trecută, am găsit să lucrez ca dispecer la o firmă de pază. Pentru că m-am angajat cu data de 8, am apucat ... (vezi toată discuția)