avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exploatarea masei lemnoase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exploatarea masei lemnoase

detin 1,5 ha padure aflata la maturitate.conform legii am dreptul la 1,5 mc per ha per an.asta vine cam jumatate de copac pe an ,avand in vedere ca padurea e de fag. Anul acesta padurea se afla cuprinsa in amenajament , deci pot exploata pana la 20 mc. Nevoile mele personale sunt de 20 mc. anual.[pt. incalzire casa] ? in padurea mea sunt peste 300 de copaci si la un calcul simplu ; 6 copaci pe an in 50 de ani nu reusesc sa-i tai pe toti , iar in acesti ani cresc altii ????
' CE POT SA FAC PT. A-MI ASIGURA ANUAL NECESARUL DE LEMNE ?:((

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Ana 20 mc si geta alti 20 mc ? Mike41 Mike41 Ana si Geta sunt (co-)proprietare, cf. titlu , pe 9 ha de padure. Codul silvic 46/2008, actualizat, prevede \"Art. 59 (1) Volumul maxim de lemn care se ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice primarie nelufloca nelufloca Primaria dintr-o localitate rurala a achizitionat de la un cetatean 40 mc lemne de foc pentru incalzirea sediului. De remarcat este faptul ca cetateanul ... (vezi toată discuția)