avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit refinantat neinchis
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit refinantat neinchis

Buna ziua
Am luat un credit de refinantare de la banca X prin care sa refinantez un alt credit de la banca Y numai ca in loc sa inchid creditul de la Y cand am fost sa verific daca banca X a virat banii la banca Y am scos acesti bani pentru ca aveam nevoie de ei
Intrebarea mea este: CE POATE SA SE INTAMPLE IN ACESTE CONDITII?
Mentionez ca nu am intarzieri la plata ratelor nici la banca X nici la Y dar am primit un mesaj de la banca X prin care sunt rugata sa verific inchiderea creditului refinantat.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2011
miki72, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare credit banca fimitamocanu fimitamocanu Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ,in legatura cu un credit. Am contractat la un moment dat un credit de la o banca( A), pentru ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit adela_op adela_op Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu un credit In luna 11.2010 am efectuat o refinantare de credit la Banca1, la care deja aveam un credit. Cu ... (vezi toată discuția)
Prins in capcanele bancilor robsorluc robsorluc in 2007 am luat un credit de nevoi personale in euro,in 2008 am refinantat creditul la o alta banca in lei,in 2012 sunt sunat deprima banca la care aveam ... (vezi toată discuția)