avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere cf.art.65,art.66 din Codul muncii , a unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere cf.art.65,art.66 din Codul muncii , a unui salariat aflat in concediu fara plata

Un angajator - unitate bugetara- poate concedia un salariat - aflat in concediu fara plata, de peste 1 an de zile- in baza art.65,66 din Codul muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 3 Iulie 2011
Da, poate concedia un salariat care se afla in CFP ... CFP nu se afla printre situatiile prevazute de Codul Muncii in care este interzisa concedierea, cu exceptia concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz semnat forțat fiind și insarcinata Laura Carmen Cozma Laura Carmen Cozma Tocmai am aflat ca plafarul unde lucrez se va Închide. Eu făcându-mi un test de sarcina care a iesit pozitiv. Nu am apucat încă sa ma duc la medic să-mi ... (vezi toată discuția)
Concediere femeie insarcinata Raal Raal Buna ziua!Sotia este insarcinata, a instiintat conducatorul unitatii de acest lucru si se duce in continuare la munca. De cateva saptamani are loc o mustrare ... (vezi toată discuția)