avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin de mezeluri in perioada de criza, rentabil?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin de mezeluri in perioada de criza, rentabil?

Buna ziua,
Mi-as dori sa-mi deschid un magazin de mezeluri, as avea nevoie de sfaturile dumneavoastra legat de obtinerea autorizatiilor,care ar fi bugetul minim alocat, cat si ce ar fi mai rentabil inchirierea unui spatiu gata amenajat sau amenazarea lui dupa inchiriere.
Credeti ca ar merge un astfel de magazin in perioada asta? daca nu astept si alte idei.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu magazin mixt, acte necesare Dani Ela 112 Dani Ela 112 As vrea sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un magazin mixt in zona rurala si nu stiu ce acte imi trebuie si nici cu ce sa incep ... As vrea daca se poate ... (vezi toată discuția)
Afacere acasa tudorandu tudorandu Buna seara! De vreo 2 luni caut sa inchiriez un spatiu pentru deschiderea unei rotiserii pe carbuni, dar spatii in zone bune nu prea sunt , sau sunt foarte ... (vezi toată discuția)
Magazin de caritate horeaalexandru horeaalexandru Buna ziua, As dori sa deschid un magazin pentru caritate. Unde, cum sa incep? Am inteles ca astfel de magazine nu functioneaza ca SRL-uri ci pe o asociatie ... (vezi toată discuția)