avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Drept de a tine contabilitatea unei asociatii ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Drept de a tine contabilitatea unei asociatii non-guvernamentale

In 2006 am absolvit cu licenta Facultatea de Contabilitate din cadrul ASE Bucuresti. Am practicat contabilitatea primara in jur de 5 ani.
Imi puteti spune va rog:
1. daca am dreptul de a tine contabilitatea "cap - coada", unei asociatii non-guvernamentale?
2. care sunt documentele si raportarile lunare / anuale obligatorii in cazul unei asociatii non-guvernamentale?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta edmond11 edmond11 Buna ziua, Am urmatoarea problema: 1) Am pe diploma de absolvire a unei facultati particulare specializarea Econometrie Informatica 2) Am fost admis sa ... (vezi toată discuția)
Raportari contabile pt un ong CristinaU CristinaU Imi puteti spune va rog care sunt raportarile contabile obligatorii pt un ONG (organizatie non guvernamentala)? Multumesc (vezi toată discuția)
Evaluator DATSCH2010 DATSCH2010 Daca am absolvit o facultate la stat cu specific economic sau care atesta faptul ca am absolvit specializari legate de evaluari de imobile sau de societati ... (vezi toată discuția)