avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de licenta

Buna ziua,

Am urmatoarea problema:

1) Am pe diploma de absolvire a unei facultati particulare specializarea Econometrie Informatica
2) Am fost admis sa dau licenta la ASE, Cibernetica, la specializarea Statistica social economica, deoarece la ASE nu exista specializarea Econometrie Informatica
3) In urma licentei, pe diploma de licenta eliberata, ASE refuza sa-mi treaca la rubrica specializare pe cea la care am dat licenta, respectiv Statistica social economica, invocand motivul ca pe foaia matricola este trecuta specializarea Econometrie Informatica si doar pe aceea vor s-o scrie pe diploma de licenta.
4) In momentul de fata am diploma de licenta (emisa de ASE), fara sa fie completata rubrica specializarea.
5) Am incercat pe cale amiabila sa mi se rezolve aceasta problema atat la decanat, cat si la biroul eliberare diplome, insa am primit acelasi raspuns: la specializare mi se va trece cea de la facultatea absolvita, nu cea de la facultatea unde am dat licenta, cum ar fi atat legal, cat si normal.

Instanta de judecata poate decide, respectiv obliga ASE, sa completeze rubrica specializare conform examenelor de licenta promovate?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2014
edmond11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:00, 6 Noiembrie 2014
Se va trece specializarea de la facultatea absolvita.
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns. Îmi puteți spune și motivul pentru care se trece specializarea facultății absolvite, în loc de cea la care am dat licență?
Facultatea unde ati sustinut licenta nu are cum sa va treaca specializarea ei , intrucat dvs nu ati urmat cursurile acesteia, ci ati urmat cursurile facultatii absolvite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit cf ordin 539/2013 jeni123 jeni123 Buna ziua, Am absolvit ASE-Facultatea de Contabilitate si Informatica de gestiune (CIG) in anul 2002, cu examen de licenta. Pe diploma de absolvire este ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Economist sau contabil? elenavvasile elenavvasile Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, care este diferenta dintre un economist si un contabil? Pe langa raspunsul la aceasta intrebare as mai dori un sfat, daca ... (vezi toată discuția)