Stim ca a durat ceva de cand am promis ca o sa rezolvam aceasta problema. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? :D.
Incepand de astazi, este vizibil in profilul utilizatorului, sectiunea aplauze acordate sau primite, mesajul pentru care s-au primit respectivele aplauze.
Asteptam si alte sugestii de modificari in Avocatnet.ro ;).
Excelent, va fi ca la lucrarile de control de la scoala :) Cred ca va avea efect benefic asupra calitatii mesajelor.
Cum va aparea cand un consultant va fi aplaudat sau recomandat din profil, pentru activitatea sa in general?
Completare
Apare recomandare, ca si inainte, fara a fi specificat vreun mesaj.
Buna dimineata!
:)
Cred ca m-am confruntat cu o eroare de soft in aceasta dimineata... :(...am recomandat si aplaudat un user. Am reusit sa fac acest lucru, insa nu mai apare scris in profilul de consultant ca l-am recomandat la "Recomandari primite in ultimele 15 zile" . Recomandarea se vede doar la "Activitate in comunitate". Si pentru ca nu mi-a aparut recomandarea in profilul de consultant am mai dat click inca o data pe "Recomanda" , astfel ca apare mesajul :
"...a primit recomandare de la G.M." de doua ori.
Putteti verifica cele relatate, va rog?
:bow:
Va multumesc.
Edit later...
:oops:
Acum m-am trezit eu cu trei recomandari de la un user....nu-i posibil..:rolleyes:
:) Ei...se pare ca problema a fost remediata...am observat si schimbari la "Profil consultant" . Arata super!