avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru cresterea copilului

Buna,

am o mare nelamurire, nu am inteles cum mi-au explicat cei de la Primarie.
Am fost angajata ca si asistent social timp de 2 ani pana in luna februarie 24, cand copilul pe care l-am ingrijit a decedat. Mi-am primit dcizia de desfacere a CM abia in luna martie in jurul datei de 25. anul trecut mi-am infintat un srl si din luna februarie am inceput sa am activitate.in luna februarie am ramas insarcinata , sunt o viitoare mamica.
problema este urmatoarea: din luna februarie pana in luna mai in data de 06.05, am intrerupere pe cartea de munca, oare daca am acesta intrerupere o sa mai beneficiez de acel ajutor de 600 lei sau numai de cei 200 lei alocatie. astept raspuns.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:01, 6 Iulie 2011
1. Daca in lunile cand aveti "pauza" pe carnetul de munca ati avut si SRL si ati fost angajata si acolo sau ati fost administrator atunci veti beneficia de indemnizatia pentru CCC (600 lei), plus alocatia de stat de 200 lei.
2. Daca cei de la Primarie nu au stiut sa va lamureasca incercati la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale care este cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie pentru ccc daca iau somaj? diana camelia diana camelia Buna ziua,sunt o viitoare mamica insarcinata in 7 luni si urmeaza sa nasc pe 20 ianuarie.Tin sa precizez ca nu am mai lucrat pana acum si beneficiez de somaj ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune drepturi de autor - indemnizatii Alexandra_H Alexandra_H Buna ziua, sunt o viitoare mamica de gemeni si recunosc ca nu am deloc informatii pana in prezent, privind drepturile pe care le voi avea dupa ce voi naste. ... (vezi toată discuția)