avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurat la sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurat la sanatate

Am o speta zic eu interesanta :
Am un salariat angajat in anu' 2006 - sa zicem - care- n ultimii 2 ani a fost in concediu de I.copilului; revine la lucru in 10.06.2011 !
In declaratia de asigurari la C.A.S.S. cu ce "data de angajare" trebuie sa figureze salariatul :
a) cea din C.I.M. din anul 2006 ?
b) cea a revenirii din "suspendarea de 2 ani" din 10.06.2011 ?

Va multumesc pentru atentie si cooperare!

Alte discuții în legătură

Contract partial 2 ore saptamana zaphy zaphy care este baza de calcul la fond sanatate incepand cu 01.07.2012 exista o baza minima ? sau e cea rezultata din calculul respectiv !:\\"> (vezi toată discuția)
Preluare de catre o alta firma in timpul cic alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce presupune preluarea unei de catre alta firma? Ma aflu in Cic pana la data de 13.02.2015 si daca nu am fost de acord sa-mi ... (vezi toată discuția)
Revenire dupa concediul de maternitate gabiperpelea gabiperpelea am fost angajat cu contract pe perioada nedeterminata la o firma unde sunt si in prezent . dupa cateva luni aflu k locul ocupat de mine a fost eliberat pentru ... (vezi toată discuția)