Va trebuie hotararea consiliului director, prin care este alocat si patrimoniul. Personalitatea juridica se dobandeste de la data inscrierii filialei in Registrul asociatiilor si fundatiilor . Filiala poate incheia acte juridice de dispozitie, in numele si pe seama fundatiei, numai pe baza hotararii prealabile a consiliului director al fundatiei. Pentru a inscrie filiala, reprezentantul fundatiei va depune cererea de inscriere, impreuna cu hotararea de constituire a filialei, statutul, actul constitutiv, actele doveditoare ale sediului si patrimoniului initial ale acesteia, la judecatoria in a carei circumscriptie teritoriala urmeaza sa-si aiba sediul filiala.
cititnd raspunsul dumneavoastra m-am edificat din anumite puncte de vedere deoarece si eu sunt acum in situatia de a deschide o filiala a unei fundatii si singurele acte pe care le am acuma sunt actul constitutiv al fundatiei si statutul filialei pe care intentionez sa o deschid. Daca sunteti amabil sa ma indrumati ..
Cu stima
Mai trebuie hotararea de constituire a filialei emisa de adunarea generala a fundatiei, statutul fundatiei, actele doveditoare ale sediului si patrimoniului initial ale
filialei si o cerere de inscriere. Le-am enumerat pe toate in postarea facuta mai sus.
Deschidere filiala ong
lili77
Buna ziua ,as dori si eu sa stiu ce acte trebuie pentru inscrierea filialei ;sediul social este in Bucuresti iar eu as dori sa deschid(inscriu) filiala si in ... (vezi toată discuția)