avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit neplatit de sot
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit neplatit de sot

sotul meu a contractat un credit, la care a platit o perioada.... Pe contractul de credit eu nu figurez ca girant sau coplatitor. De curand ma suna o d-na de la o firma de recupari creante. In fapt eu sunt despartita de sotul meu...este plecat din tara. Sotul nu are nici un venit si nici o proprietate imobiliara. In timpul casatoriei am cumparat o masina pe numele meu (din venituri proprii, sotul nu avea venit), apartamentul este cumparat de la parintii mei inainte de casatorie. Ce pot face pentru ca executorul sa nu se indrepte impotriva mea? multumesc

Alte discuții în legătură

Ipoteca si partaj TOASCA79 TOASCA79 speta: sotul achizitioneaza apartament inainte de casatorie cu ipoteca pe 30 ani, impreuna cu parintii care sunt coplatitori. se casatoreste, ratele fiind ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata credit floarealbastra floarealbastra Buna seara, Incerc sa fiu cat mai explicita si mai succinta.Un prieten a contractat un imprumut girand cu apartamentul parintilor.Din suma obtinuta si-a ... (vezi toată discuția)
Partaj asdfgh!1 asdfgh!1 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: sunt in divort cu sotia si as dori sa stiu ce se va intampla in cazul partajului cu bunurile noastre. Apartamentul in ... (vezi toată discuția)