avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2012

Stie cineva cand se organizeaza concurs INM la anul?
Cel mai recent răspuns: Daniel.I , utilizator 14:34, 26 Iulie 2011
Inca nu se stie nimic in acest sens. Probabil va fi tot prin luna august,cum a fost pana acum (asa cum este si in acest an). ;)
Mersi! Am intrebat pentru ca am vazut ca sunt persoane care stiu mai multe.
salut , aveti vreo idee in ce o sa constea proba de limba straina , engleza ma intereseaza , termeni juridici , traduceri , etc ?

din ce va pregatiti pt 2012 , noile coduri ?, autorii de acum si noile coduri ? doctrina modificata cu noile coduri ?

Asta ma enerveaza si pe mine. Toata nesiguranta in care ne-au bagat cu noile coduri. Despre CP, CPC si CPP nu se stie nici cand intra in vigoare. Mi-au zis niste prieteni ca ar introduce si limba engleza (nu stiu de unde stiu ei asta).
ma intereseaza si pe mine acest examen, desi o sa imi fie foarte greu pentru ca am un serviciu de dimineata pana seara, dar voi incerca...:(, astept cu nerabdare sa vedem in ce va consta examenul in 2012 si noile coduri!
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2011
ncristina80, utilizator

Alte discuții în legătură

Examen traducator autorizat la ministerul culturii costinc costinc Buna ziua, M-ar interesa opinia celor care au dat deja acest examen pentru limbile franceza si engleza cu privire la subiecte, gradul de dificultate al ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters257303 ContSters257303 Buna ziua! Am terminat anul 3 la drept si as dori ca anul viitor sa sustin examenul de admitere la INM. Am vazut tematica si bibliografia de anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)