avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acoperirea unui bloc de locuinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acoperirea unui bloc de locuinte

buna ziua. am achizitionat recent impreuna cu sotia un apartament intr-un bloc de locuinte. scara unde se afla apartamentul arata ca dupa razboi. sa nu mai vorbesc despre acoperis si peretii exteriori. am luat initiativa si, la o sedinta cu proprietarii am decis adunarea lunara a unei sume de bani necesari initial constructiei acoperisului, iar apoi pentru zugravit si izolat exterior. din 10 familii de pe scara cotizam 6. ma intereseaza daca exista o baza legala sa-i convingem si pe ceilalti sa cotizeze. sunt decis sa ajung chiar si in instanta in situatia in care exista prevederi legale care sa ma favorizeze in incercarea mea. as dori sa mi se prezinte algoritmul legal pe care trebuie sa-l urmez pentru indeplinirea celor de mai sus. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 18:03, 6 Iulie 2011
daca adunarea generala este legala si ati hotarat lucrari, toti proprietarii sunt obligati sa achite sumele conform cotei parte indiviza aferenta lucrarilor.
felicitari pt implicare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte indiviza dumipaula1234@gmail.com dumipaula1234@gmail.com Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind repartizarea costurilor conform cotei indivize de proprietate adica proportional cu suprafata utila a ... (vezi toată discuția)
Reparatii fatada bloc miticamanea miticamanea Executarea reparatiilor la fatada blocului, tencuiala cazuta de pe peretii exteriori sau de la balcoane, este obligatia proprietarului/lor de apartament/e sau ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)