avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie autoturism pe firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie autoturism pe firma

Buna ziua,

As dori sa stiu in ce conditii se mai poate achizitiona un autoturism pentru transport propriu pe firma?
Cel mai recent răspuns: addrianno , utilizator 12:44, 8 Iulie 2011
pai si se poate achizitiona autoturismul pe firma si este deductibila achizitia sa ca eu stiam ca nu mai este conform noului cod fiscal
Pai stati putin. Vorbim de doua lucruri diferite. Una este achizitia alta este deductibilitatea.
Si in ce conditii mai e deductibila cheltuiala???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pe firma - deductibilitatea cheltuielilor ContSters156394 ContSters156394 Doresc achizitia unui automobil pe firma, care va fi utilizat pentru livrarea de marfuri catre clientii firmei. Este deductibila aceasta cheltuiala si ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism dpdv fiscal camicami camicami Un leasing operational cu durata de 3 ani s-a incheiat.Obiectul de leasing este un autoturism Volkswagen.S-a optat pentru cumparare,astfel ca societ.de ... (vezi toată discuția)
Control fiscal iuli-ana iuli-ana am avut control in urma caruia mi-a s-a spus ca voi avea contol de fond. s-au legat foarte mult de faptul ca am 2 masini pentru folosite de administrator,de ... (vezi toată discuția)