avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... combinatie autovehicule
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

combinatie autovehicule

puteti sa-mi spuneti, conform HG44/2004, o autoutilitara n3 +semi-remorca, poate fi incadrata de cei de la taxe si impozite locale, la categ. ansamblu ?
" În cazul unei combinaţii de autovehicule (un autovehicul articulat sau tren rutier) ".....
definitii:
„vehicul articulat” înseamnă tractor rutier cuplat la o semi-remorcă;
"autotren” înseamnă vehicul de transport rutier de marfă cuplat la o remorcă.
................
eu nu ma regasesc in niciuna din aceste definitii. prin urmare au facut incadrarea gresita?

Alte discuții în legătură

Impozit autoutilitara n3 PAULA STOICA PAULA STOICA in iunie 2003 am inmatriculat o autoutilitara n3 iveco pe suspensii si o semiremorca cu doua axe, iar cei de la taxe si impozite le-a incadrat ca si ansamblu. ... (vezi toată discuția)
Impozitare semiremorca cu masa de 39tone elenacapricorn elenacapricorn Va rog sa/mi spuneti cum se impoziteaza o semiremorca cu masa 39000kg,3 axe. Se impoziteaza ca o remorca/semiremorca sau ca cele peste 12Tone,combinatii? (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera crisyu crisyu cu categoria c+e se poate conduce si microbuze 17+1[cat d1]? (vezi toată discuția)