avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... aviz psihologic inscriere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

aviz psihologic inscriere inm

Buna ziua! pentru inscrierea la inm eu am luat un aviz psihologic de la un psiholog care lucreaza in cadrul unui spital de psihiatrie pe care scrie "apt pentru exercitarea functiei" fara a specifica functia. Este in regula sau ar trebui sa ma duc la un cabinet?
Cel mai recent răspuns: psihotim , utilizator 15:22, 3 Octombrie 2011
Buna ziua!Avizul pe care il aveti dvs indeplineste conditia impusa de INM in aceatsa privinta:)
Concurs admitere in magistratura- judecator/procuror nov 2011
PSIHOTIM Timisoara - Cabinet de Psihologie este autorizat sa elibereze avize psihologice pentru sustinere concurs de admitere in magistratura pentru exercitarea functiei de judecator/procuror.
Avizele psihologice se elibereaza si se inmaneaza pe loc. In urma avizarii se obtine rezultatul “apt psihologic pentru exercitarea functiei de judecator/procuror”.

La cererea de inscriere se anexeaza pe langa actele prevazute in “Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere in magistratura” si ADEVERINTA SAU AVIZ PSIHOLOGIC DIN CARE REZULTA CA PERSOANA ESTE APTA DIN PUNCT DE VEDERE PSIHOLOGIC PENTRU EXERCITAREA FUNCTIEI DE JUDECATOR/PROCUROR.
www.psihotim.ro
0742349686
0356426544

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere aviz psihologic pentru inscriere concurs admitere in magistratura Psiholog Psiholog Avizul psihologic poate fi emis de catre un psiholog acreditat in psihologia muncii, nu de medicul de familie sau psihologul clinician. Eu am aceasta ... (vezi toată discuția)
Curs inm zetea ovidiu zetea ovidiu buna ziua.in ce localitate se pot face cursurile INM pentru procurori?exista si altele inafara de Bucuresti?cat timp dureaza?se pot incepe inainte de a termina ... (vezi toată discuția)
Calea catre procuror. PBogdan PBogdan Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)