avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ONG sau Fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ONG sau Fundatie

Buna seara,
Suntem 3 tineri studenti care vrem sa scriem proiecte pentru obtinere de finantare din diferite surse. Momentan activam in cadrul unei organizatii studentesti, dar deoarece are un domeniu de activitate mai restrans in ceea ce priveste partea de proiecte, ne-am decis sa ne rupem din aceasta organizatie si sa infiintam una noua in care sa cuprindem mai multe activitati. Am dorii sa stim care ar fii avantajele si dezavantajele infiintarii unui ONG sau a unei Fundatii?
Va multumim anticipat!

Alte discuții în legătură

Ong sau fundatie? cristimarian90 cristimarian90 Buna seara, Suntem 3 tineri studenti care vrem sa scriem proiecte pentru obtinere de finantare din diferite surse. Momentan activam in cadrul unei organizatii ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong si cresa particulara Alina_Capitan Alina_Capitan Bunaziua, As dori sa imi spuneti daca am vreun avantaj sa infiintez o cresa particulara ca ONG si nu ca SRL. Multumesc. (vezi toată discuția)
Pf/ong/sc pentru grant european - care ar fi mai usor si ce include? Fovas Denis Fovas Denis Salut, dorim sa initiem un proiect bazat pe informarea politica a tinerilor, folosind un grant european. Acest grant se adreseaza persoanelor fizice, ... (vezi toată discuția)