avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... PF/ONG/SC pentru grant european - care ar fi mai usor ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

PF/ONG/SC pentru grant european - care ar fi mai usor si ce include?

Salut, dorim sa initiem un proiect bazat pe informarea politica a tinerilor, folosind un grant european.
Acest grant se adreseaza persoanelor fizice, ONG-urilor si SC.
In momentul de fata, avem de facut cererea si avem dificultati legat de intreprinderea prin care sa luam, din cele 3 de sus.
Inca nu intelegem pe deplin cam ce implica fiecare pentru acest grant, ce chestii avem de facut in plus, avantaje/dezavantaje, posibile probleme si chestii de luat in vedere.
De asemenea, dorim sa angajam niste persoane pe diferite pozitii (grafica, editare video) si nu stim cum am putea face totul, astfel incat sa fie mai usor si pentru noi, cat si pentru ei.
Cel mai recent răspuns: Fovas Denis , utilizator 22:18, 23 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai indicat ar fisa accesati fondurile si sa desfasurati activiatile pentru a va atinge cele cateva obiective pe care vi le propuneti, pe un ong. Dar indiferent pe ce ai opta, sa aveti in vedere ca la data depunerii cereri de finantare trebuie sa aveti infiintata entitatea, adica asociatia de tip ong la judecatorie dar sa fi si desfasurat ceva activitati, adica sa fi avut un istoric, sa puteti sa prezentati prin dovezi, o mnima experienta in domeniu si asa chiar daca activitatile le-ati derulat fara finantari externe.
Ok, inteleg. Dar pentru angajarea persoanelor pe care le avem, se poate prin ONG? O buna parte din oameni mi-au spus ca doar prin cadrul unui SC se poate. Altii au spus ca sunt altfel de acte care trebuie intocmite pentru asta, altii ca este exact la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ong cu cabinet individual de psihologie GeorgiT GeorgiT Buna seara, imi doresc sa infiintez un ONG impreuna cu un alt psiholog. Ambele avem cabinete individuale de psihologie iar intrebarea mea este daca putem fi ... (vezi toată discuția)
Ong-sponsorizare Ovidiu-O Ovidiu-O In statut nu apare niciunde ca la randul nostru ca ONG putem sponsoriza. Va intreb- poate de ex. un ONG sa sponsorizeze o suma de bani, pe baza unui contract, ... (vezi toată discuția)
Un ong poate fi asociat fondator al unei firme? romyyy romyyy Buna ziua, as dori sa stiu: 1. daca o asociatie culturala poate fi membru fondator al unei firme (SRL) de consultanta (cod CAEN 7022)? 2. ce avantaje si ce ... (vezi toată discuția)