avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... preot -abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

preot -abuz in serviciu

ce poate primi un preot pentru abuz in serviciu?
inhumare unui decedat fara adeverinta de inhumare si certificat de deces.
Cel mai recent răspuns: catalina.p , utilizator 17:03, 8 Iulie 2011
preotul si administratorul cimitirului trebuie sa faca inscrisurile in registre : preotul in tegistrul de oficieri imormnatari , adm. cimitirului in registrul de evidenta a locurilor de veci ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mormant in gradina.... Tarzan2012 Tarzan2012 Am calatorit prin tara,si mare mi-a fost mirarea sa vad cruci cu mormant pe teren privat. Aceste marminte sunt de obicei la sate izolate,unde cimitirul si ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Preot ortodox interzice ingroparea unei decedate adventiste in cimitirul ortodox Ares-3 Ares-3 [quot] O bunică de vreo 81 de ani, nu are parte de liniște nici pe lumea cealaltă. Femeia a făcut greșeala ca, acum 2 ani, să treacă la ... (vezi toată discuția)