avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe notariale persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe notariale persoana cu handicap

Va rog spuneti-mi, la vanzarea unui apartament de catre o persoana cu handicap grad 3, aceasta beneficiaza de facilitati la plata taxelor notariale? Sa a taxelor de timbru? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Persoana surdo-muta beneficiaza de scutire la taxa timbrului de mediu? tinatinatina tinatinatina Buna ziua ,va rog sa mi spuneti daca persoanele cu handicap de grad 2 (surdo-mut)sunt scutite de la plata taxei de mediu si daca da cum se poate recupera banii ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Diana12344 Diana12344 Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Doresc sa aflu ce facilitati am. (vezi toată discuția)