avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Panouri publicitare amplasate ilegal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Panouri publicitare amplasate ilegal

Buna ziua,
Itrebare pentru amplasarea de panouri pe fatada unei cladiri compuse din 2 etaje in perimetru unei alte cladiri incadrata ca monument istoric ce avize, aprobari, autorizati, acorduri de la vecini am nevoie?
In cazul in care nu se obtin aceste acorduri de la vecini si cooproprietari care ar fi institutia legala unde as putea face o sesizare?
Poate cineva sa ma ajute cu aceste informatii?
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Instalarea cablului unei statii de incarcare electrica automobil pe fatada unui bloc fara aprobarea celorlalti proprietari maiincolo maiincolo Buna ziua Pe fatada unui bloc cu apartamente proprietate privata,,un locatar a instalat o statie de incarcare electrica pentru automobile.Practic,,cablul iese ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie camelia76 camelia76 intentionez sa cumpar un modul de locuit pe care il amplasez in curtea mea si vreau sa il transform in frizerie canina intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Retusare vopsitorie fatada cladire monument istoric UTILizatorUTIL UTILizatorUTIL As dori sa inchiriez o cladire monument istoric, care are unele \"cicatrici\" pe fatada de alta culoare si as dori sa vopsesc acele \"cicatrici\" ca toata ... (vezi toată discuția)