avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nerambursat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nerambursat

In 2007 fratele meu a contactat un credit de nevoi personale la P Bank in franci elvetieni. #-o.Pana in prezent a platit toate ratele la zi. Acum este in imposibilitatea de a mai plati pentru ca este politist, si dupa cum stiti si dumneavoastra, francul elvetian a crescut , iar salariile buygetarilor s-au diminuat, s-a taiat si norma de hrana.....#-oA fost la banca si a incercat sa refinanteze , dar nu intruneste conditiile de refinantare din cauza venitului. Ce poate face in acest caz? Ce poate face banca in acest caz in care nu are decat un teren luat in coproprietate cu mine.
Poate banca sa-i ia partea de teren?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Donatie rikitiu rikitiu Buna am un credit de nevoi personale la o banca in franci elvetieni si dupa cum stiti in ult timp a crescut francul f mult si nu mai pot plati ratele....nu ... (vezi toată discuția)
Neplata ratelor bancare ContSters296861 ContSters296861 Parintii mei au facut acum cativa ani un imprumut in franci elvetieni, la scurt timp tata si-a pierdut locul de munca, mama s-a imbonlavit si nu au mai putut ... (vezi toată discuția)