avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Buna am un credit de nevoi personale la o banca in franci elvetieni si dupa cum stiti in ult timp a crescut francul f mult si nu mai pot plati ratele....nu sint restantr dar mie ff greu la banca nu am gasit intelegere,asa ca as vrea sa donez apartamentu sa nu mai fie pe numele meu si al sotiei si in acest bcaz ccind se va ajunge la executare silita banca nu va avea ce sami ia....va rog sa ma indrumati cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:31, 7 Februarie 2012
Nu puteti pentru ca:
1. Imobilul este ipotecat
2. Donatia poate fi anulata in instanta

Recomandarea mea este sa refinantati creditul pe o perioada mai lunga si astfel veti avea o rata mai mica
Nu este ipotecat creditul nu a fost facut cu ipoteca este credit de nevoi personale
ok, oricum se poate aplica pct. 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nerambursat Tiberiu Barbu Tiberiu Barbu In 2007 fratele meu a contactat un credit de nevoi personale la P Bank in franci elvetieni. #-o.Pana in prezent a platit toate ratele la zi. Acum este in ... (vezi toată discuția)
Neplata credit nevoi personale barbudaniela barbudaniela am luat un credit de nevoi personale fra ipoteca sau garantiin 2007 in franci elvetieni am platit dar o suna mai mica decit trebuia, am fost sunat si de la ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ancuta2003 ancuta2003 buna ziua, am o problema,daca am un credit ipotecar si in conditiile actuale ale pietei nu pot platii rata in intregime,ce mi se poate intampla?am incercat ... (vezi toată discuția)