avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata credit nevoi personale

am luat un credit de nevoi personale fra ipoteca sau garantiin 2007 in franci elvetieni am platit dar o suna mai mica decit trebuia, am fost sunat si de la banca si mi sa spus ca o sa imi inainteze dosarul catre biroul de recuperari, anul trecut am donat apartamentul mamaei mele , in care eu am decit dreptu de abitatie viagera, pot fi executat de catre banca??? va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:13, 23 Noiembrie 2011
Bunurile si veniturile dvs pot fi executate silit pana la recuperarea totala a datoriei. Daca prin donatie v-ati creat sau v-ati marit starea de insolvabilitate, creditorul poate cere si reusi in instanta revocarea donatiei, pt ca apoi sa poata executa silit si acel apartament.
Incercati sa gasiti solutii impreuna cu banca de reesalonare, refinantare.. re etc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie rikitiu rikitiu Buna am un credit de nevoi personale la o banca in franci elvetieni si dupa cum stiti in ult timp a crescut francul f mult si nu mai pot plati ratele....nu ... (vezi toată discuția)
Apartament in pericol trikitriki trikitriki credit de nevoi personale, deci fara ipoteca, ajuns cu restante de peste 200 zile. S-au facut solicitari pentru: - refinantare, care sa includa si ... (vezi toată discuția)
Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)