avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

buna ziua,
am o problema,daca am un credit ipotecar si in conditiile actuale ale pietei nu pot platii rata in intregime,ce mi se poate intampla?am incercat sa negociez cu banca o rescadentare,dar nu au acceptat motivandu mi ca salariul meu si al sotiei au crescut de la contactarea imprumutului,dar creditul este in franci elvetieni la care cursul s a dublat in 4 ani de cand am eu creditul,iar salariile noastre nu s au dublat.
va rog sa mi raspundeti,nu stiu ce sa fac ,pana acum am putut platii rata cu mari sacrificii,dar de luna viitoare nu mai pot platii.
mutumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ancuta2003 , utilizator 08:24, 29 Noiembrie 2011
Va recomand o refinantare in moneda de salarizare..
Daca nu platiti va poate executa imobilul ipotecat.
dar eu vreau sa platesc ,dar nu mai pot plati in totalitate rata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar viorelh viorelh Buna ziua, Am contractat un credit ipotecar in 2007 cu termen final, 24 ani in CHF ( super oferta la banci in acea perioada), care in timp s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)
Rambursarea la banca a creditului ipotecar martin2 martin2 pe scurt..am facut un imprumut in franci elvetieni..la acea data era rata 340 ron, acum a crescut la 820 ron..venitul meu pe toata familia (3 persoane) este ... (vezi toată discuția)
Reesalonare sau rescadentare ancuta2003 ancuta2003 Buna dimineata,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un raspuns la problema mea.Am un credit ipotecar in franci elvetieni si la momentul actual a ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)