avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Solda elevilor din scolile militare este considerata ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Solda elevilor din scolile militare este considerata ca venit impozabil?

Buna ziua,
Ma intereseaza daca solda elevilor din scolile militare este considerat venit impozabil?
Vreau sa stiu daca pot sa ma folosesc de acest lucru pentru a beneficia de concediu de cresterea copilului, practic lipsindu-mi 1 luna din totalul de 1 an de cotizatii.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Perioada de cotizatie pilu_1967 pilu_1967 M-am angajat prima data in campul muncii la 01.04.1985 intr-un combinat. Dupa un an si 4 luni de munca am fost admis la o scoala militara, pentru 2 ani, unde ... (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie mandolinu mandolinu Buna ziua. Dupa ce mi s-a calculat vechimea, din 28 de ani si 2 luni, am ramas cu 24 si 11 luni, (1 an si 10 luni ingrijire copii +restul cursuri), calculul ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind hg nr. 257/2011 zorro22 zorro22 buna seara...sunt nascuta in 20.01.1953 si am 38 de ani si 6 luni vechime in munca...intrebarea mea este: - pot beneficia de pensie anticipata integrala (fara ... (vezi toată discuția)