avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 112 pentru iunie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 112 pentru iunie

declaratia 112 pentru iunie se mai poate depune la ghiseu,sau doar on line?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 22:27, 16 August 2011
Pentru iunie se mai poate depune si la ghiseu.
M.O. Partea I nr. 455 / 29.06.2011 a fost publicat OMFP nr. 2215/2011 pentru aplicarea unitara a prevederilor art. 296^19 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal.
În temeiul prevederilor art. 10 alin. (4) din Hotarârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor Publice, cu modificarile si completarile ulterioare, în baza prevederilor art. 5 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, ministrul finantelor publice emite urmatorul ordin:

Articolul 1

În aplicarea dispozitiilor art. 296^19 alin. (1) si alin. (5) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate aferenta lunii iunie 2011 poate fi depusa la organul fiscal competent sau la oficiile acreditate de Ministerul Finantelor Publice, în format hârtie, semnat si stampilat conform legii, însotit de declaratia în format electronic, pe suport electronic, pâna la data de 25 iulie 2011.

Articolul 2

Directiile generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti, Directia generala de administrare a marilor contribuabili, Directia legislatie impozite directe din cadrul Ministerului Finantelor Publice vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Articolul 3

Prezentul ordin se publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul finantelor publice,
Gheorghe Ialomitianu
Bucuresti, 27 iunie 2011.
Nr. 2.215.



numai on-line
la ghișeu am depus și pe iunie ,iar la certificat ma uit pierduta,de doua luni ... și cred ca se va mai prelungi pentru ca , încă ,nu merge totul cum ar trebui sa meargă!
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
danadanei, utilizator
normal, ca "ne uitam la certificat pierduti":rolleyes:

... ne-au obligat sa cumparam (obiectiv indeplinit!) potcoave ("semnaturi") de la niste particulari, ca ne-ar da fiscu' un cal gratis (nu mai stam "la coada")- asta mai ramane de vazut cand, ce si cum:))
Interventie moderator:

@BICOS inainte de a raspunde ati citit intrebarea utilizatoarei @gabitza 1980 si raspunsul colegei mele @corneliamagda? Va rog, ca pe viitor sa nu mai faceti afirmatii in necunostinta de cauza.

@danadanei nu inteleg de ce "va uitati pierduta" la certificat? Daca sunteti in posesia acestuia de ce nu ati depus declartiile on line? Masura prelungirii depunerii Declaratiei 112 la ghiseu pana la 25 iulie este valabila pentru cei care nu sunt inca posesori ai unui certificat digital.

Alte discuții în legătură

Ordinul 2215/2011- declaratia 112 va putea fi depusa pe hartie si in luna iulie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u]Ministerul Finantelor Publice a decis sa prelungeasca cu o luna termenul in care contribuabilii pot depune declaratia fiscala unica in format de hartie. ... (vezi toată discuția)
Declaratii nedepuse-avertisment? invatacel invatacel Buna ziua, Trebuie sa depun 4 declaratii 112 nedepuse, stiu ca pentru a obtine un avertisment trebuie depus un dosar cu o cerere...exista vreun model tip ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 nedepunere online ionela11 ionela11 Buna ziua! Daca nu am reusit sa iau semnatura digitala pana in prezent si am si un angajata din luna sept anul acesta , mai pot depune la ghiseu decl. 112? la ... (vezi toată discuția)