avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului

am lucrat la o firma din 16.06.2008 pina in 17.06.2011,cand am primit un preaviz pina pe 30.06.2011,am bagat actele de somaj dar nu am fost platita pe luna a 6 am sunat adm. si mi-a spus ca la lichidare ,ce drepturi am ,primeam si bonuri de masa ,nici concefiul nu am apucat sa-l iau,am dreptul la plati conpesatori nu am avut nici fisa postului semnata ,firma este dis,bere cod can4639 ,va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac si ce drepturi am sa nu ma prosteasca,sunt nesimtiti trebuia sa-mi vireza pe card pe 23.06 salariu si nu au facut-o
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:00, 10 Iulie 2011
Salariile se dau la termenul stabilit, chiar si pentru ultimul salariu si alte drepturi pe care le aveti de ridicat de la fostul dumneavostra angajator.
Puteti doar sa faceti sesizare la ITM si/sau sa promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata drepturilor salariale restante . actiunea o depuneti la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu si este scutita de palta taxelor judiciare.
Actiunea o puteti depune in cel mult 3 ani de la data de cand trebuia sa va achie salariul.
Imi puteti explica va rog de ce a disparut raspunsul postat de mine la intrebare?
ondino a scris:

Imi puteti explica va rog de ce a disparut raspunsul postat de mine la intrebare?

Despre ce raspuns este vorba, intrucat in acest topic nu a fost sters niciun mesaj ...?
Am dat un raspuns la aceasta problema,prin care aratam ca posibil ca abia in cursul lunii iulie sa se faca plata salariilor aferente lunii iunie in firma respectiva si ca daca este asa,atunci la acea data va primi si ea lichidarea ,incluzand salariul si indemnizatia pt. concediul neefectuat aferent celor 6 luni prestate anul acesta,chiar daca persoana nu mai lucreaza din iunie.
Dar din pacate raspunsul nu-l vad publicat,de aceea am crezut ca a fost sters.

Alte discuții în legătură

Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)
Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)
Autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal raduto raduto Buna ziua, Pentru a prelucra date cu caracter personal ale tertilor este necesara notificarea acestei institutii prin mijloacele pe care le agreeaza ... (vezi toată discuția)