avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Buna ziua,

Pentru a prelucra date cu caracter personal ale tertilor este necesara notificarea acestei institutii prin mijloacele pe care le agreeaza aceasta, respectiv on-line numai on-line.
Am urmat pasii indicati de ghidul lor: am transmis prin posta prima pagina a notificarii on-line precum si mesajul de confirmare prin care mi se atribuie un numar in Registrul General si numar infochiosk. Intrebari:
1. Nu este nevoie de o dovada scrisa a acestei inregistrari? Un inscris pe suport de hartie?
2. Numarul de inregistrare in Registrul General pe care l-am primit prin e-mail dupa depunerea notificarii on-line este cel de care ma folosesc in relatiile cu tertii?
*Mentionez ca au trecut doua luni de la inregistrarea notificarii si de atunci nu pot lua legatura cu nimeni din aceasta institutie telefonic sau prin posta (destinatar lipsa la noua adresa). Sediul acestora s-a schimbat in data de 28 octombrie la adresa Bucuresti. bd. Magheru. nr. 8 (dupa cum apare pe site) insa la acea locatie nu se afla nicio institutie publica. La data prezentei site-ul lor nu mai permite inregistrarea de noi notificari pana la data de 28 octombrie 2011!? deci nici o noua notificare nu este posibila.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
raduto, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:13, 18 Noiembrie 2011
Pe adresa de web apare astfel:
Strada Olari nr. 32
Bucurest
Sector 2
Romania

Email:
anspdcp@dataprotection.ro
Telefon fix: 40-21-252.58.88
Fax 40-21-252.57.57

[ link extern ] /
[ link extern ]
Da, acela este singurul de care aveti nevoie, de numar si de prima pagina a notificarii. Oricum, ASPDCP o sa va trimita o confirmare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare catre a.n.s.p.d.c.p ionutvd ionutvd Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o informatie legat de aceasta notificare? Am un magazin online, am intrat pe www.dataprotection.ro, am completat ... (vezi toată discuția)
Cv distribuit online in mod abuziv danutza777 danutza777 Buna ziua, Acum 6 luni am trimis un CV unui potential angajator si acesta la incarcat pe alt site (in care ca sa descarci un pdf trebuie sa incarci altul) ... (vezi toată discuția)
Cum se autorizeaza un operator de date personale?? Alexandru8899 Alexandru8899 In primul rand, orice persoana juridica ce opereaza date cu caracter personal trebuie autorizat de vreo institutie romaneasca sau internationala? Datele ... (vezi toată discuția)