avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Notificare catre A.N.S.P.D.C.P
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Notificare catre A.N.S.P.D.C.P

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o informatie legat de aceasta notificare?
Am un magazin online, am intrat pe www.dataprotection.ro, am completat formularul lor, am downloadat si printat notificarea. Nu am gasit nicaieri insa continuarea acestei actiuni. Zicea la un moment dat ca trebuie trimit prima pagina a notificarii la el, dar nu gasesc nicaieri unde sa trimit aceasta notificare. Le-am trimis mail la anspdcp@dataprotection.ro de o saptamana si nu mi-a raspuns nimeni, iar la telefon, dupa ce ca au program intre 9:00 si 11:00, nu raspunde nimeni! Ce trebui sa fac dupa ce am terminat de completat notificarea cu succes?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mariusake , utilizator 21:07, 5 Octombrie 2015
ionutvd a scris:

la telefon, dupa ce ca au program intre 9:00 si 11:00, nu raspunde nimeni!

Poate lucreaza numai gravide acolo si au program special :d

Poate ar fi bine sa mai incercati pana la urma o raspunde cineva.

Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2014
ContSters256771, utilizator
Intai trebuie sa completati integral si sa trimiteti notificarea pe site-ul ANSPDCP. La final, salvati pe calculatorul dvs. notificarea trimisa.

Apoi, printati prima pagina a notificarii trimise, o completati, semnati si stampilati si o trimiteti prin posta catre ANSPDCP (in max. 30 de zile de cand ati trimis notificarea online).
Am si eu o problema cu inregistrarea si anume nu am primit niciun raspuns nici ca a fost inregistrata nici ca nu.
Am trimis 2 notificari online(la interval de cateva luni), prima pagina stampilata si semnata prin posta, insa pe site-ul lor nu apar ca inregistrat cautand nici dupa nume nici dupa numerele trimise pe email.
La telefon nu raspunde nimeni la ei, mi se pare bataie de joc din partea unei astfel de institutii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal raduto raduto Buna ziua, Pentru a prelucra date cu caracter personal ale tertilor este necesara notificarea acestei institutii prin mijloacele pe care le agreeaza ... (vezi toată discuția)
Data protection adri_d adri_d Buna ziua. Am depus o notificare online la ANSPDCP legat de prelucrarea datelor cu caracter personal, acum mai bine de o luna, dupa care am trimis prin posta ... (vezi toată discuția)
Help - consultanta proiect respins iqsuport iqsuport ONG avem nevoie urgenta de consultanta in legatura cu un proiectul ce a fost evaluat ca ineligibil datorita lipsei stampilei pe declaratia de onoare, datata ... (vezi toată discuția)