avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Data protection
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Data protection

Buna ziua. Am depus o notificare online la ANSPDCP legat de prelucrarea datelor cu caracter personal, acum mai bine de o luna, dupa care am trimis prin posta notificarea conform instructiunilor de la ei de pe site. Am primit un numar de inregistrare in registrul general, dar daca incerc sa caut in registrul online al notificarilor, nu apare notificarea si numele firmei. Le-am scris un mail pentru a cere lamuriri dar mi-au trimis ca si raspuns un alt numar de inregistrare. Eu ce numar de inregistrare trebuie sa iau in considerare si sa il trec pe site? Sau urmeaza sa imi dea ei alt numar, diferit de cele trimise pe mail, ca sa apar in baza lor de date? I-am sunat dar programul lor cu publicul este foarte limitat. Vreau sa dau drumul la magazinul online, si nu stiu daca e ok, daca nu apar in acel registru. Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Notificare catre a.n.s.p.d.c.p ionutvd ionutvd Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o informatie legat de aceasta notificare? Am un magazin online, am intrat pe www.dataprotection.ro, am completat ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal ioanandrei ioanandrei Suntem o societate de drept privat ( SRL ) care in activitatea ei curenta inscrie date despre persoanele care sunt clientii activitatii autorizate . Mai mult ... (vezi toată discuția)
Comert on line bobams bobams Buna ziua, Am cateva intrebari despre legalitatea comertului electronic cu produse it. Firma exista deja, platitoare de TVA, inregistrata in reg operatiunilor ... (vezi toată discuția)