avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... CV distribuit online in mod abuziv
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

CV distribuit online in mod abuziv

Buna ziua,

Acum 6 luni am trimis un CV unui potential angajator si acesta la incarcat pe alt site (in care ca sa descarci un pdf trebuie sa incarci altul) fara ca acesta sa aiba permisiunea sa divulge datele mele private precum, adresa, nr. de telefon, e-mail si cam tot parcursul meu profesional.

Avand in vedere legislatia privind protectia datelor, cui as putea sa ma adresez in cazul in care acest eveniment nu se rezolva prin report-urile pe care le-am trimis deja site-ului respectiv.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gheous , utilizator 07:39, 11 Decembrie 2015
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal!
Bd-ul Gheorghe Magheru nr. 28-30 Sector 1 Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încălcare protectia datelor personale Rem68 Rem68 Bună ziua, publicarea unui CV de către o firmă la care l.am depus în vederea ocupării unui loc de muncă conținând , adresă,mail,date naștere, ... (vezi toată discuția)
Autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal raduto raduto Buna ziua, Pentru a prelucra date cu caracter personal ale tertilor este necesara notificarea acestei institutii prin mijloacele pe care le agreeaza ... (vezi toată discuția)
Recuperare top factoring. mă pot opune prelucrării datelor cu caracter personal? ionuthau ionuthau buna ziua as dori un ajutor un raspuns referitor la top factoring am avut un abonament la orange pana in anul 2014 care nu am mai platit pe motivul ca am ramas ... (vezi toată discuția)