avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sume necuvenite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sume necuvenite

buna ziua ma numesc robert si lucrez la sociatea comerciala .am o problema intro luna mi livrat salariul dublu am dat banii inapoi conducerii acum din nou am observat aceeasi gresala ce sa fac ca mereu imi livreaza dublu salariul pot sa patesc ceva daca ii las sa vad daca obsearva ei gresala aceasta astept sa imi raspundeti va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 8 Iulie 2011
Restituiti drepturile salariale care nu vi se cuvin si faceti si o adresa prin care aduceti la cunostinta conducerii societatii acest aspect. Aveti grija ca pentru sumele pe care le restituiti sa primiti chitanta de la societate, in care sa fie specificat ca se restituie un salariu necuvenit. Altfel...sunteti bun de plata! ;)
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
mariusrobert74 a scris:

buna ziua ma numesc robert si lucrez la sociatea comerciala .am o problema intro luna mi livrat salariul dublu am dat banii inapoi conducerii acum din nou am observat aceeasi gresala ce sa fac ca mereu imi livreaza dublu salariul pot sa patesc ceva daca ii las sa vad daca obsearva ei gresala aceasta astept sa imi raspundeti va multumesc

In cazul in care nu-i anuntati si vor observa greseala , veti fi obligat la inapoierea sumei primite in plus ... mergeti la contablitate si vedeti despre ce este vorba ... aveti cumva doua 2 c.i.m incheiat cu acelasi angajator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am primit de la fostul angajator banii pentru ... Mati92 Mati92 Bună ziua, Dacă am primit de la fostul angajator banii pentru zilele de concediu neefectuate de 2 ori fiind o greșeală a lui ,am obligația sa ii restitui ... (vezi toată discuția)
Inapoierea catre stat al ajutorului de deces m_citea m_citea Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu niste informatii privind urmatoarea situatie: - In anul 2015, tatal meu a decedat, ulterior decesului rudele de ... (vezi toată discuția)
Penalitati la drepturi salariale 100marian2011 100marian2011 In intervalul oct 2012 apr 2013, au fost incasate necuvenit anumite drepturi salariale in suma de 800 lei. La banii care trebuisc returnati (800)se calculeaza ... (vezi toată discuția)