avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probleme cu un gardian
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probleme cu un gardian

buna zioa nu stiu ce sa fac in legatura cu cazul meu nepotul meu e inchis pentru tentativa de omor si din aceasta cauza e pe regim inchis .Am o problema care nu stiu unde sa ma adresez pentru a fi solutionata .Nepotul meu e condamnat la 7ani jumate din care a facut 2ani si 3luni pe tot parcursul acestor 2ani nu a avut nici un raport nici un conflict cu nimeni a iesit la munca ori decite ori a fost solicitat pentru ca are familie si un copil de crescut face tot posibilul sa sa tina departe de orice conflict nu vrea decit sa termine aceasta pedeapsa si sa vina acasa la familie nu a avut antecedente inainte de aceasta gresala care la costat foarte scump .A facut tot ce se poate face in puscarie sa nu aibe probleme dar sint gardieni care ii fac viata un calvar din aceasta cauza a facut cerere sa fie mutat de pe sectia acestora pentru ca se poarta foarte urit cu ei eu nu inteleg daca conducerea le acorda unele drepturi de ce cei care totus sint oameni le iau ,eu cred ca orice om pe acest pamint merita o sansa in viata si cei care sint inchisi sint tot oameni si cred ca daca stiu ce e respectul merita respect din partea celor care se cred mai presus de ei .Omul se cunoaste daca e bun sau rau si din dosarul care cred ca il cunosc reiese ce fel de om e nu ii poti eticheta pe toti la fel si ar mai fi o problema de citeva zile il doare in spate si nu ii poate acorda ingrijiri medicale pe motiv ca nu au bani pentru medicamente Daca doamne fereste se intimpla sa fie bonlav de plamini ce se va intimpla il las sa moara eu cred ca e un abuz si acest lucru si neschimbarea regimului de detentie de doi ani nu lau intrebat nimic si acum 2 luni iau spus ca ramine pe regim inchis de ce nu au dat nici o motivare sau ca nu a fost la nustiu ce cursur pai daca el era la munca cum se pute duce si la acele cursuri .Va rog sa ma invata-ti unde sa ma adresez multumesc
Cel mai recent răspuns: alinaelida , utilizator 00:45, 11 Iulie 2011
In primul rand : daca este in penitenciar sa ceara sa fie dus la medic , fiecare penitenciar are medici care se ocupa de detinuti, apoi dupa ce il vede medicul sa ceara reteta si i-o puteti cumpara dvs.
Da a fost la medic dar nu au voie cu medicamente din afara,el fiind la munca din bani care ii are in cont ii pot cumpara medicamente.
Doamna , dv. puteti sa-i cumparati medicamente. Daca el are reteta data de la medicul penitenciarului, atunci cand vorbeste cu dv. sa va spuna ce medicamente are scrise in reteta , dv. le cumparati si va faceti vorbitor la el. Apoi jos la vorbitor le spuneti ca are el reteta . Cand merge la vorbitor ii spuneti sa ia reteta șla el sa o arate la baietii de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua termene de judecata pe acelas motiv liberare conditionata melinaR melinaR nepotul meu are maine termen pentru liberarea conditionata dupa doua amanari pe motiv ca mai are 1an,jumate de facut din pedeapsa de 7ani,jumate acum am vazut ... (vezi toată discuția)
Mutarea dintr-un penitenciar in altul melinaR melinaR Buna seara am si eu citeva intrbari legate de mutarea unui detinut in alt penitenciar .Nepotul meu e inchis la giurgiu si familia locuieste la 136km departare ... (vezi toată discuția)
Sperante spulberate melinaR melinaR azi nepotul meu a avut a nu stiu cita oara instanta in 5 ani jumate tot ce a putut face sa scape din iadul in care l a bagat cel mai bun prieten adica puscaria ... (vezi toată discuția)