buna ziua am si eu o intrebare ...de cateva zile ma tot suna un individ care injura la telefon , ma ameninta ...ce m-ar interesa este daca pot sa il denunt cumva la politie ??? as avea vreo sansa ...eu cred ca numarul de pe care ma suna e cu cartela prepay
Vedeti numarul? De obicei astia ascund numarul.
Stiti sau banuiti cine este? Puteti reclama la politie, ei va vor pune telefonul sub urmarire si vor afla cine este. Daca nu stiti cine este, poate e o greseala. Incercati sa fiti calm(a), sa discutati cu el si sa-l convingeti de greseala.
Da, se poate pune sub urmarire. Si daca banuiti cine este, spuneti asta in plingere sa nu aiba motiv sa traga de timp. Si indicati si numarul daca il vedeti, eventual (desi pot vedea la firma de telefonie) si data/ora cind va suna.
eu am si incercat sa inregistrez convorirea...dar m-am incurcat in taste ...dar cu proxima ocazie ... o sa fiu pe pozitii ...si o sa duc numarul si inregistrarea la politie ... totusi as mai avea o suspiciune ... se poate face urmarirea si daca a sunat cu numar privat ??? sau trebuie sa merg la compania de telefonie pentru asta ...sa-mi confirme numarul ?
Daca aveti numarul (de preferat pastrat in teefon) e bine. Urmarirea se poate face si daca suna cu numar privat dar numai la cererea politiei, dumneavoastra degeaba mergeti la compania telefonica, nu veti obtine nimic.
Apel cu numar ascuns
ramada
De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Amenintari la telefon
eu12
ce demersuri tb sa fac atunci cand sunt amenintata si mi se vb urat la adresa mea (injuraturi etc)? primesc telefoane mereu si mi-a furat si contul de la yahoo ... (vezi toată discuția)