Am mai intrebat despre acest lucru prin 2008 , am primit diverse sfaturi , intre timp apelurile au incetat dupa ce intr-o noapte persoana " terorista " a uitat sa ascunda numarul si acesta mi-a aparut pe ecran ( un numar de Fedex din Nurnberg , Germania ).
Dupa doi ani , adica din oct 2010 ,apelurile de acest tip au reaparut , exact in acelasi stil .
Compania de telefonie la care am abonamentul si la care am trimis o solicitare prin avocat sa imi dea informatii despre apelanu ( nr , de unde suna ) sau macar sa blocheze apelurile de tip Private No a raspuns ca acest lucru se face doar la solicitarea Parchetului.
Cu ajutorul unor prieteni speciali am aflat ca apelurile sunt date tot din Nurnberg , Germania .
Evident , nu pot sa fac nimic sa opresc aceasta nebunie cu ajutorul autoritatilor din Romania ( la Parchet nu am ajuns pentru ca de la Politia de sector mi s-a pus ca numai in cazuri foarte deosebite se dispune intocmirea unui dosar de urmarire penala sau asa ceva ).
Ma intereseaza , daca cineva stie , daca in Germania acest gen de actiuni de hartuire sunt pedepsite de lege pentru ca as vrea sa ma adresez Politiei din Nurnberg , poate ei vor putea opri persoana psihopata sa ma mai hartuiasca .Va multumesc !
daca aveti numarul, puteti depune plangere. la ei si pt cartelele prepay se inregistreaza datele celui ce o achizitioneaza.
ar fi bine daca ati avea posibilitatea sa consultati un avocat neamt
Multumesc pentru raspuns .Am apelat la un prieten neamt care a lasat doar un mesaj , pt ca la nr respectiv de telefon nu raspunde nimeni ( se pare ca e un robot care inregistreaza solicitari dar care poate fi programat si sa sune la diverse nr de tel , al meu de exemplu ). In mesaj , acesta a spus ca vom apela la politia germana pt gasirea si pedepsirea autorului .Speram sa aiba efect acest demers dar , din pacate , nu a avut . Psihopatul suna in continuare.Acum inchid telefonul noaptea , e singurul lucru pe care pot sa-l fac .
Plangere penala
poll1
Buna seara, va rog sa imi spuna cineva , daca depui o plingere penala la politie ,(hartuire, amenintare cu moartea, mesaje, sunat incontinuu...) cel ce se ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns
ramada
De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)