avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere penala

Buna seara, va rog sa imi spuna cineva , daca depui o plingere penala la politie ,(hartuire, amenintare cu moartea, mesaje, sunat incontinuu...) cel ce se ocupa de caz are voie sa ii dea paratului plingerea sa o citeasca?
Cel mai recent răspuns: poll1 , utilizator 20:39, 12 Noiembrie 2012
De regula plangeri sub aspectul infractiunilor mentionate se depune reprezentantilor Ministerului Public,respectiv parchetului
Cu ocazia cercetarii plangerii,partii reclamate i se aduce la cunostiinta acuzatiile care fac obiectul dosarului in cercetare
Ca i se aduce la cunostinta asta este normal, dar sa si citeasca? Pt ca a primit sms ca i-a citit reclamatia, si i-a citat din ea...
Concret care este problema,in conditiile in care partile in litigiu detin obligatia sa isi asume responsabilitatea faptelor ?
despartire intre 2 tineri....ea nu il mai vrea nu conteaza motivul...el de 3 luni insista cu telefoane, sms, injurii, amenintari cu moartea, facebokk pe la toti prietenii/prietenele ei....cum ca vrea sa o vada ...a intrat peste ea in casa , pe gea, pe la subsol, s-a incercat si cu parintii lui , nu s-a ajuns la nici un consens, in final zice ..Sint majori de ce sa ne bagam noi mamele? Aaa,,,da,,,ok sa se omoare nu? la 21 de ani ce minte sa ai?Daca nu s-a putut cu amiabil, nu a mai suportat si a mers la politie,plingere, foto la mesaje...Azi l-au chemat pe ''Romeo'' dupa care i-a dat ei sms cum ca a citit ce ascris, si cum a putut sa spuna asa ceva despre el....Deci in continuare, si dupa ce a fost el chemat la politie. nu inceteaza cu telefoanele si sms-urile. O suna non-stop pina i se termina bateria, Asta nu e viata, spune ea , si are dreptate. a bagat-o in balamuc, si familiile la fel, este psihopat .....Si-a schimbat nr de telefon,,degeaba, s0a rugat de toti amicii comuni pe facebook,,si cineva binevoitor i l-a dat...ce este de facut?
Nu era necesar schimbarea numarului de apel
Era suficient setarea telefonului de catre "ea",pentru respingerea apelurilor venite de la numarul de telefon al lui "Romeo"

Alte discuții în legătură

Hartuire prin telefon mobil ContSters89182 ContSters89182 Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop? Am auzit ceva de filtru de ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala prin sms telefon Pandora60 Pandora60 aproximativ de o luna primesc pe telefonul mobil, mesaje de la o persoana, presupun de sex masculin, care pretinde ca ar fi avut relatii intime cu mine. nu ... (vezi toată discuția)
İn ce conditii se poate redeschide un dosar penal in acest caz? tarkan tarkan İn luna mai 2013, in urma unor mesaje subliminale trimise atat telefonic (sub forma SMS sau apeluri) cat si prin mesaje pe un site social, victima a facut ... (vezi toată discuția)