avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE VOLUNTARIAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE VOLUNTARIAT

Se poate incheia un contract de voluntariat intre un SNC cu profil "asistenta medicala stomatologica" si un elev la un colegiu de asistenti medicali?
Cel mai recent răspuns: LIDIAM , utilizator 09:32, 13 Iulie 2011
Nu se poate incheia un astfel de contract ... beneficiar al unui astfel de contract nu poate fi decat o persoana juridica de drept public sau o persoana juridica de drept privat fara scop lucrativ - ONG.
Cunosc un caz de astfel de relatie contractuala ca cea despre care am intrebat, dar nu cunosc foarte multe amanunte. Mi se cere sa fac un astfel de contract, si nu stiu cum sa procedez.
Avand in vedere prevederile Legii nr.195/2001, Legea voluntariatului , nu este posibla incheierea unui astfel de contract ...se poate incheia un contract pentru acordarea unei burse private.

Bursa privata reprezinta sprijinul pentru studii acordat, în baza unui contract, de catre o persoana juridica de drept privat sau de catre o persoana fizica unui beneficiar care poate fi, dupa caz, elev, student, doctorand sau care urmeaza un program de pregatire postuniversitara într-o institutie de învatamânt superior acreditata, din tara sau din strainatate.
Atunci in ce conditii poate face practica la un cabinet stomatologic un elev al unui colegiu de asistenti medicali fara ca medicul sa intre in "vizorul" I.T.M.?
LIDIAM a scris:

Atunci in ce conditii poate face practica la un cabinet stomatologic un elev al unui colegiu de asistenti medicali fara ca medicul sa intre in "vizorul" I.T.M.?

Prin incheierea unui contract individual de practica .. insa acest contract trebuie sa fie o anexa la Conventia de Practica incheiata intre firma gazda si unitatea scolara.

Alte discuții în legătură

Contract plata scoala andreea1905 andreea1905 Buna ziua, Doresc sa urmez cursurile unei facultati de stat,pe unul din locurile cu taxa,. Firma la care lucrez,doreste sa imi plateasca aceasta ... (vezi toată discuția)
Acordare bursa privata nikescu nikescu Cetatean roman, student international la o universitate din SUA. Cum poate fi sprijinit cu o bursa privata sau cum pot fi colectati banii de la persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Bursa privata MihaDanaa MihaDanaa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la modul in care un angajator poate acorda burse private unor persoane ( absolventi de liceu ... (vezi toată discuția)