avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU DE ODIHNA PT. CEI CU TIMP PARTIAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU DE ODIHNA PT. CEI CU TIMP PARTIAL

CARE ESTE DURATA CONC.ODIHNA PENTRU CEI CARE LUCREAZA CU TIMP PARTIAL?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:20, 11 Iulie 2011
1. Durata minima a concediului de odihna anual este de 20 de zile lucratoare.

2. Art. 106 C.mun. prevede :
(1) Salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial se bucura de drepturile salariatilor cu norma intreaga, in conditiile prevazute de lege si de contractele colective de munca aplicabile.
(2) Drepturile salariale se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat, raportat la drepturile stabilite pentru programul normal de lucru.
stelutadarasteanu a scris:

CARE ESTE DURATA CONC.ODIHNA PENTRU CEI CARE LUCREAZA CU TIMP PARTIAL?



Beneficiaza de aceeasi durata a c.o. ca si salariatii cu norma intreaga,durata co ne mai fiind afectata de tipul de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna pentru salariati cu timp partial IacobMary IacobMary Pentru salariatii cu timp partial concediul de odihna se calculeaza ca la cei cu norma intreaga? Daca salariatul lucreaza cu CIM la doi angajati, are dreptul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru cim cu 8h/saptamina si pentru cim cu 20h/sapt LIVIA CARMEN LIVIA CARMEN buna seara, 1. va rog sa-mi spuneti pt. un cim cu program de lucru de 8h/saptamina cat este durata co/an, programul de lucru este repartizat astfel ; luni-3h, ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru norma partiala tatianalili2005 tatianalili2005 Buna ziua, Este normal ca o persoana care lucreaza cu timp partial sa fie afectata de o dubla ponderare? Adica sa primeasca atat mai putine zile de ... (vezi toată discuția)