avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... introducerea la plata intretinerii a unui bebelus cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

introducerea la plata intretinerii a unui bebelus cu varsta pana la 6 luni

as dori sa stiu si eu daca este vreo lege in care se stipuleaza introducerea la plata intretinerii a unui copil cu varsta pana in 6 luni, deoarece in momentul in care am ajuns de la maternitate mia si introdus la plata bebelusul, in urma unor discutii cu niste persoane cineva mi-a spus ca s-ar putea sa existe o lege in care se prevede ca bebelusii cu varsta pana la 6 luni nu trebuiesc trecuti la plata. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare in acest sens si daca da care este acea lege. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:49, 31 August 2008
Nu exista aceasta reglementare. Bebelusul este si el o persoana si pentru el consumati apa, ... Deci se va introduce la intretinere.
avocattop a scris:

Nu exista aceasta reglementare. Bebelusul este si el o persoana si pentru el consumati apa, ... Deci se va introduce la intretinere.
si daca exista contorizare pe apa calda si rece ? :-/
si apa consumata...este luata de pe scara sau spatiile comune?
si mai ales ca poate zgaria si peretii si va trebui sa plateasca si pt...

Data post: Marti, 5 August 2008, 19:36
Subiect: RE: introducerea la plata intretinerii a unui bebelus cu varsta pana la 6 luni

scuze...poate a dorit sa spuna..consumul la gaze..daca nu are centrala.
Ultima modificare: Marți, 5 August 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
:offtopic: Interventie moderator
Puteti folosi functia de editare a mesajului anterioar, atata timp cat intre timp nu a intervenit un lat raspuns. Este o incalcare a Regulamentului forumului, postarea mai multor mesaje consecutive. :)
Domnule, daca ctiti mai bine raspunsul veti observa si ..., adica si alte utlitati, costurile unei intretineri se calculeaza si in functie de nr. de persoane. Raspunsul meu este ca se va introduce la intretinere. Punct!

Alte discuții în legătură

Nou-nascut la plata intretinerii? de la ce varsta este trecut un copil la intretinere si in baza carei legi ? Ambrozie Ambrozie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii in privinta subiectului din titlu. Exista undeva specificat in Legea Asociatiei de Proprietari (sau in alta ... (vezi toată discuția)
Scutire copil sub 3 ani la intretinere - legea nr. 196/2018 Crispy2014 Crispy2014 Buna ziua. Stie cineva daca legea noua 196/2018 care abroga legea Legea nr. 230/2007(actualizata in 2017) mai prevede scutirea de la intretinere a copiilor ... (vezi toată discuția)
Intretinerea la bloc pt un copil irinukiry irinukiry As dori sa stiu daca un bebelus nu are facilitati la intretinere? Trebuie sa plateasca intretinerea cat un adult? Nu mi se pare normal si corect pentru ca el ... (vezi toată discuția)