avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu furnizorul de energie electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu furnizorul de energie electrica

Cum pot sa procedez

Am un teren unde doresc sa construiesc o casa ,deschiderea la acest teren este de 13 mp cei de la [EDITAT] au stalpul de iluminat stradal la jumatatea deschiderii terenului ,eu doresc sa il mute pentru ca nu pot incepe lucrarile la casa ,pe cheltuiala cui se va face aceasta lucrare?

Sunt obligat eu sa suport aceasta lucrare?

Revin si spun ca acest stalp de beton se afla la mijlocul deschiderii.

Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:51, 12 Iulie 2011
Tot ce e pe terenul public e acolo si nu dumneavostra decideti cum si unde sa fie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema renel TudorBogdan TudorBogdan Cum pot sa procedez Am un teren unde doresc sa construiesc o casa ,deschiderea la acest teren este de 13 mp cei de la renel au stalpul de iluminat stradal ... (vezi toată discuția)
4 stalpi de electricitate pe proprietate privata mariusiulian mariusiulian Buna ziua, Detin o proprietate de 500mp pe care am construita o casa. In curte am rasfirati 4 stalpi mari de electricitate din beton. 2 dintre ei nu sunt ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)