avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buletin, pasaport, procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buletin, pasaport, procura

Buna ziua,

Vreau sa plec in Franta cu cei doi copii, sotul lucrand acolo.
Baiatul cel mare si-a pierdut buletinul.Am facut o procura pentru al scoate din tara el fiind din alta casatorie. Dar a pierdut buletinul.
Vreau sa intreb daca procura mai este valabila?A doua problema, daca ii fac un nou buletin dar apare adresa diferita decat buletinul meu, deoarece tatal meu e plecat din tara si nu putem sa ii facem buletin pe aceiasi adresa, sunt probleme la aeroport daca difera adresa din buletin?trebuie sa faca alta procura cu adresa cea noua?Daca are 15 ani pentru franta e nevoie si de pasaport?Fetita are 2 ani, as vrea sa stiu daca se fac si pasaporte simple nu biometrice.
Si ultima rugaminte va rog sa imi spuneti ce anume mai am nevoie referitor la acte pentru plecare.Gen asigurare medicala, acte traduse la copii etc. Mentionez ca vom locui acolo pe perioada nedeterminata.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Căsătorie in românia , moldoveanca și roman 234234R 234234R Sunt cetățeanca fin Republica Moldova , am o fetița cu viitorul soț care este Român Fetița este născuta in Italia și am venit cu titlu de călătorie ... (vezi toată discuția)
In cat tmp se poate elibera un buletin provizoriu Elena 45 Elena 45 Buna ziua, baiatul meu are 16 ani este in Romania dupa data de 3 sep, inainte de a pleca sia pierdut buletinul am fost la consulat iam louat titlu de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de pasaport pentru fetita mea de 4 ani Oana Bogdan Oana Bogdan Situatia mea este: am o fetita de 4 ani impreuna cu prietenul meu. Actualmente locuim in Italia unde suntem rezidenti. Prietenul meu este ditr-o tara nemembra ... (vezi toată discuția)