avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprejmuire proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprejmuire proprietate

Buna ziua,as dori sa stiu daca pentru plantarea unui gard viu,imi trebuie acordul vecinului,mentionez ca intre noi in prezent nu este nici un gard este un teren liber cu 3 case dintre care cea din mijloc este a mea,de aceea as dori plantarea unui gard viu pentru intimitate.Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Plantarea gardului viu - e necesara o autorizatie? Daridari Daridari Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru plantarea unui gard viu imi trebuie autorizatie,atat de la primarie cat si acordul vecinului,mentionez ca doresc sa ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecin - plopi langa gard manoci manoci Buna ziua! Asi aveam o intrebare. Ce pot sa fac cu vecinul, ca sa oblig sa taie plopile de langa gard. Am cumparat o casa cu o gradina mare, si cu un teren ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)