avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plantarea gardului viu - e necesara o autorizatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plantarea gardului viu - e necesara o autorizatie?

Buna ziua,
as dori sa stiu daca pentru plantarea unui gard viu imi trebuie autorizatie,atat de la primarie cat si acordul vecinului,mentionez ca doresc sa plantez acest gard intre doua proprietati.Va multumesc;)
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 10:30, 11 Aprilie 2011
Daca gardul viu ,pe care intentionati sa il plantati respecta dimesiunile admise de autoritatea locala,nu va trebuie autorizatie speciala
Fiind vorba despre delimitarea a doua proprietati ,este de preferat ,pentru a preintampina eventuale situatii neplacute,sa obtineti si acordul proprietarului zonei la limita careia intentionati sa plantati gardul viu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan catalin. catalin. Buna seara, Detin un teren extravilan (arabil) aflat in apropierea orasului unde nu se afla construit nimic. Vreau s-mi inchid provizoriu (gard de sarma ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu si daune 25Maria23 25Maria23 Vecinul are casa pe terenul meu. Recent a ridicat un gard de 3 m inaltime prin care mi-a acoperit toate geamurile de la parter. Il voi da in judecata pentru ... (vezi toată discuția)