avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Barou Bucuresti - Examen pt av. stagiar ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Barou Bucuresti - Examen pt av. stagiar ?

Buna ziua,

Imi puteti spune, va rog, cand se sustine in acest an examen pt intrarea in Baroul de Bucuresti ca avocat stagiar ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:38, 12 Iulie 2011
Nu exista o data diferita de sustinere a examenului pentru Baroul Bucuresti. Pentru toate barourile va fi aceeasi data.
Inca nu se stie cand va avea loc examenul de admitere in Baroul,anul acesta,daca se va da in centrele teritoariale INPPA sau intr-un singur centru. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inppa elena_2 elena_2 Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)