avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

pfa

pentru un pfa deschis in IASIcu activitate in IASI ,CNP ALT JUDET,unde se poate plati impozit pe venit? la nivelul carui judet ? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Jeflea Dorel Ovidiu , Avocat 20:37, 12 Iulie 2011
unde este domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare pfa deschis in alt judet decat domiciliul BogdanGalatanu BogdanGalatanu Buna ziua, M-am hotarat acum 3 luni sa imi deschid un PFA si am fost foarte placut surprins sa aflu ca pot sa il deschid si in alt judet decat judetul de ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie impunere casa de asigurari de sanatate steldana steldana Sunt PFA (medic) din 2009. Domiciliul meu este in judetul X dar imi desfasor activitatea in Bucuresti. PFA-ul este inregistrat la Administratia financiara a ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa pcatalin100 pcatalin100 Buna ziua. Momentan am domiciliul intr-un sat din judetul Vrancea, dar stau in Iasi urmand sa imi fac mutiatie aici. In urmatoarea perioada as dori sa imi ... (vezi toată discuția)